1. Covoare
  2. Covor Green Town Traffic 100x150cm
DETALII

Covor Green Town Traffic 100x150cm


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 47 voturi

Vandut de: nichiduta.ro

439,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 01 Apr. – Miercuri, 03 Apr.

Gratuita
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

0 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

CovorLittle Helper

Cumpara Covor Green Town Traffic 100x150cm de pe nichiduta.ro, la pretul de 439,00 lei.

De ce Covoare 3D interactive? Covoarele 3D IVI introduse exclusiv de Little Helper au fost concepute sa stimuleze creativitatea si sa incurajeze jocul interactiv alaturi de prieteni. IVI este primul brand care s-a specializat in productia de covoare pentru copii combinand designul cu igiena si functionalitatea. Materialele au fost alese deliberat pentru proprietatile de igiena. Designerul, arhitect si mama a doi copii, a urmarit sa dezvolte si sa promoveze gandirea independenta a copiilor, jocul prin descoperire si imitarea realitatii. Pur si simplu adaugati jucariile preferate, figurine si masini si bucurati-va cum descopera prin creativitate si imaginatie o lume noua, potrivita fiecaruia. Avand in minte ca aceste covoare promoveaza sanatatea copiilor, ele sunt hipo-alergenica, anti-statice, non-inflamabile si rezistente la murdarie. Greutate: 7kg Dimensiuni: 100x150 cm Compozitie: 100% Pollipropilena, hipo-alergenica, anti-statica, non-inflamabila and rezistenta la murdarie si cu suport organic de iuta. Jucariile nu sunt incluse.

Alaturi de Covor Green Town Traffic 100x150cm, poti achizitiona si alteCovoare de calitate, din colectia brand-ului Little Helper, cat si produse de culoare Verde dintr-un singur magazin online
 
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori