1. Portofele
  2. Portofel lung Gorjuss Time To Fly Santoro
DETALII

Portofel lung Gorjuss Time To Fly Santoro


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 43 voturi

Vandut de: carturesti.ro

156,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 22 Apr. – Miercuri, 24 Apr.

Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

PortofelSantoro

Cumpara Portofel lung Gorjuss Time To Fly Santoro de pe carturesti.ro, la pretul de 156,00 lei.

Cea mai draguta solutie pentru problema pastrarii lucrurilor! Un accesoriu elegant care ne prezinta frumoasa creatie Time to Fly. Portofelul contine doua compartimente separate de un buzunar ce se inchide cu un fermoar, iar clapeta acestuia contine un spatiu pentru carduri sau bancnote. Poate fi folosit la scoala, la munca, la o iesire seara in oras sau la o plecare in weekend. Dimensiuni: 10x19x3 cm Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa. Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Caracteristici generale

  • BrandSantoro
  • CategoriiPortofele
  • Cod de bare5018997616628
  • ColectieGorjuss
  • DimensiuniH: 19cm l: 10cm
Alaturi de Portofel lung Gorjuss Time To Fly Santoro, poti achizitiona si altePortofele de calitate, din colectia brand-ului Santoro, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori