1. Curele
  2. Curea medie pentru ceas - Classic - Light Green Bill's Watches
DETALII

Curea medie pentru ceas - Classic - Light Green Bill's Watches


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 43 voturi

Vandut de: carturesti.ro

49,90 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 01 Apr. – Miercuri, 03 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

CureaBill's Watches

Cumpara Curea medie pentru ceas - Classic - Light Green Bill's Watches de pe carturesti.ro, la pretul de 49,90 lei.

Curelele Bill's Watches se incolacesc in jurul incheieturii printr-un "Slap!" si sunt disponibile in 3 dimensiuni: mare, mediu si mini pentru copii, precum si intr-un curcubeu de culori. Cadranele de ceas sunt disponibile in urmatoarele culori: negru, alb, rose-gold, auriu, si argintiu. Cadranele sunt disponibile si ele pe cele trei marimi ale curelelor. Concept-ul este unul simplu si foarte distractiv: cadranele si curelele sunt interschimbabile: poti purta orice culoare de cadran cu orice culoare de curea, ele doar trebuie sa fie de aceeasi marime. Adica: un cadran de marimea medie se potriveste doar unei curele de aceeasi marime. Combinatiile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia! In colectia Clasica se regasesc modelele originale de ceasuri. Fotografiile cu ceasul complet (curea si cadran impreuna) sunt cu titlu de prezentare, prin urmare culorile pot fi diferite. Culoarea produsului este cea din titlu.

Caracteristici generale

  • BrandBill's Watches
  • CategoriiRafturi alese, Ceasuri
  • Cod de bare7640167320011
  • ColectieBill's Watches - Classic
Alaturi de Curea medie pentru ceas - Classic - Light Green Bill's Watches, poti achizitiona si alteCurele de calitate, din colectia brand-ului Bill's Watches, cat si produse de culoare Bleu dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori