1. Carnete
  2. Carnet de insemnari manufacturat, Fereastra inimii A6 Moara de hartie
DETALII

Carnet de insemnari manufacturat, Fereastra inimii A6 Moara de hartie


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 43 voturi

Vandut de: carturesti.ro

20,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Duminică, 21 Apr. – Marţi, 23 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

CarnetMoara de hartie

Cumpara Carnet de insemnari manufacturat, Fereastra inimii A6 Moara de hartie de pe carturesti.ro, la pretul de 20,00 lei.

Carnet de insemnari din colectia Culorile Prieteniei, inspirat din povestea Morii de hartie, un loc al prieteniei si al copilariei fara varsta, luminat de pasiunea pentru frumos. Colectia cuprinde noua tipuri de carnete, avand copertele impodobite cu desene prietenoase realizate de catre artista Margareta-Irina Udrescu. Carnetul a fost manufacturat in Atelierul-muzeu Moara de hartie din Comana, folosindu-se echipamente istorice de legatorie de carte. Din grija pentru natura si pentru a da o nota personala acestor mici obiecte culturale, am folosit hartie si carton reciclate, carora le-am dat forma cu mainile noastre. Formatul carnetului este de aproximativ A6 (100x140 mm). Contine 96 de pagini. Coperta este imprimata pe carton reciclat de arta. Interiorul este din hartie reciclata velina, culoare bej deschis. Sunt brosate manual, blocul de carte fiind cusut manual.

Caracteristici generale

  • Categorii Carnete
  • Brand Moara de hartie
  • Liniatura Velina
  • Număr pagini 96
  • Tip legatura Cusatura
  • Material coperta Hartie
  • Cod de bare 2000000807850
Alaturi de Carnet de insemnari manufacturat, Fereastra inimii A6 Moara de hartie, poti achizitiona si alteCarnete de calitate, din colectia brand-ului Moara de hartie, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori