1. Markere
  2. Marker Chameleon Dusty Rose PK2 Chameleon Pens
DETALII

Marker Chameleon Dusty Rose PK2 Chameleon Pens


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 43 voturi

Vandut de: carturesti.ro

29,90 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Duminică, 21 Apr. – Marţi, 23 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

MarkerChameleon Pens

Cumpara Marker Chameleon Dusty Rose PK2 Chameleon Pens de pe carturesti.ro, la pretul de 29,90 lei.

Un singur marker, tonuri multiple Chameleon Tonuri Multiple reprezinta mult mai mult decat un marker obisnuit – iti ofera puterea de a schimba culoarea! Noile markere Chameleon Tonuri Multiple reprezinta un sistem inovativ de markere reincarcabile pe baza de alcool. Acum ai abilitatea de a schimba tonul culorii pe masura ce folosesti doar un singur marker! Culorile Chameleon Tonuri Multiple sunt markere cu doua capete: varful “Japanese SuperSoft Brush” cu efect de pensula la un capat si varful “Japanese Bullet” pentru precizia conturului, la celalalt capat. Creeaza efecte 3D uimitoare, treceri fine, elemente de umbre si lumina, gradatii ale culorii, toate intr-un singur marker. Calitate remarcabila Reincarcabile Varfuri “SuperSoft Japoneze” inlocuibile Doua varfuri speciale “Brush” si “Bullet” Permanent pe majoritatea suprafetelor Compatibil cu oricare alt marker pe baza de alcool Cerneala profesionala pe baza de alcool Non-toxic si fara miros intepator.

Caracteristici generale

  • BrandChameleon Pens
  • CategoriiMarkere
  • Cod de bare0812751021339
  • Culoare Corpmulticolor
  • Culoare Scriererose
  • TipMarker
  • Tip Produscu capac
Alaturi de Marker Chameleon Dusty Rose PK2 Chameleon Pens, poti achizitiona si alteMarkere de calitate, din colectia brand-ului Chameleon Pens, cat si produse de culoare Rose dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori