1. Vinuri
  2. Vin alb - Clos des Colombes - Printesa si Bobul de Mazare, 2015 Clos des Colombes
DETALII

Vin alb - Clos des Colombes - Printesa si Bobul de Mazare, 2015 Clos des Colombes


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 42 voturi

Vandut de: carturesti.ro

85,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Joi, 24 Sep. – Simbata, 26 Sep.

Gratuita
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

VinClos des Colombes

Cumpara Vin alb - Clos des Colombes - Printesa si Bobul de Mazare, 2015 Clos des Colombes de pe carturesti.ro, la pretul de 85,00 lei.

Nu aparținem nici unei organizații, nu avem încă niciun label eco sau bio, dar lucrăm cu un minim de produse și în orice caz folosim cât mai mult produsele naturale, atât la vie cât și la cramă: deloc sau foarte puțin produse chimice la vie, puțin sulf la cramă. Vinurile CLOS DES COLOMBES sunt vinuri de nișă: cantități mici și cât mai autentice posibil.În crama CLOS DES COLOMBES chiar dacă lucrăm în manieră total tradițională, aplicăm totuși norme de igienă și de control, moderne.Pentru a ajuta mustul de struguri să fermenteze bine, noi nu folosim drojdie uscată din comerț ci propria noastră drojdie, adică drojdie pe care o păstrăm de la un an la altul și pe care o repunem în viață cu mustul strugurilor noștri. Aceasta pentru a păstra caracteristicul «terroir-ului» nostru.Toate soiurile sunt vinificate separat, fiecare având caracterul său, aromele sale, originalitatea sa.Strugurii albi, proveniți din soiurile Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Fetească Albă și Regală sunt, la aducerea lor în cramă, triați pentru ultima dată, și apoi transferați pe presă. Acolo, ei vor fi îndelung și încet presați, pentru a se obține un suc de cea mai bună calitate posibilă. Apoi are loc o fermentare lentă, cu batonaje regulate, pentru a accentua caracterul vinurilor. Vinurile albe sunt ținute câteva luni fără a fi separate de drojdii, în butoaie de stejar franțuzesc. O umplere a golurilor butoaielor, o atentă supraveghere și după aproximativ 18 luni, vinurile sunt cleite si filtrate înainte de a fi imbuteliate.

Caracteristici generale

  • Categorii Vin alb
  • Brand Clos des Colombes
  • Capacitate 750 ml
  • Tip produs Vin
  • Țara de origine Romania
  • Tip Sec
  • Culoare Alb
  • Soi Riesling Italian, Sauvignon
  • An 2015
Alaturi de Vin alb - Clos des Colombes - Printesa si Bobul de Mazare, 2015 Clos des Colombes, poti achizitiona si alteVinuri de calitate, din colectia brand-ului Clos des Colombes, cat si produse de culoare Alb dintr-un singur magazin online
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.