1. Jucarii
  2. Story Cubes Clues Rory's Story Cubes
DETALII

Story Cubes Clues Rory's Story Cubes


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 42 voturi

Vandut de: carturesti.ro

22,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Duminică, 31 Mar. – Marţi, 02 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

JucarieRory's Story Cubes

Cumpara Story Cubes Clues Rory's Story Cubes de pe carturesti.ro, la pretul de 22,00 lei.

Cum se joaca? Este usor! Adauga la jocul de baza (Original, Actions sau Voyages) cele 3 zaruri tematice, da cu zarurile, uita-te la imagini si creeaza o poveste. Incepe cu "A fost o data " si spune o poveste care sa lege toate cele 3 imagini de pe fata superioara a zarurilor. Incepe cu prima imagine ce-ti atrage atentia. Nu exista raspunsuri gresite. Scopul este sa lasi desenele de pe zaruri sa-ti starneasca imaginatia. Creierul tau gandeste in imagini, asa ca ii va fi usor sa le lege. Cu cat vei juca mai mult, cu atat iti va fi mai usor sa faci povesti mai interesante. Poti sa te joci singur sau intr-un grup, spunand fiecare pe rand o poveste bazata pe aceleasi 3 zaruri. Cui se adreseaza? Jocul este potrivit pentru orice varsta. Parintii cumpara acest joc pentru copiii lor, pentru a-i ajuta la invatarea unei limbi straine sau chiar pentru a-i invata sa vorbeasca; pentru a le da imboldul necesar sa-si faca compunerea la limba romana sau pictura de la ora de desen, etc. Adultii il cumpara pentru a-l folosi la cursurile de limbi straine sau de comunicare, pentru petreceri sau teambuilding-uri, dar si pentru a gasi un element comun in relatia cu copiii lor. Pentru oricine insa, este un cadou mic, ieftin si de efect. Ce contine? Jocul contine 3 zaruri cu 18 de imagini diferite, fiind realizat ca o cutiuta de bijuterii.

Caracteristici generale

  • BrandRory's Story Cubes
  • CategoriiRafturi alese, Jocuri educative
  • Cod de bare0091037273000
  • Durată15
  • Nr Max Jucatori8
  • Nr Min Jucatori1
  • Varsta Minima6
Alaturi de Story Cubes Clues Rory's Story Cubes, poti achizitiona si alteJucarii de calitate, din colectia brand-ului Rory's Story Cubes, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori