1. Carti
  2. Carti ART
  3. Viata dupa viata Kate Atkinson
DETALII

Viata dupa viata Kate Atkinson

Carti din catalogul ART


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 40 voturi

Vandut de: carturesti.ro

28,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Duminică, 31 Mar. – Marţi, 02 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

CarteArt

Cumpara Viata dupa viata Kate Atkinson de pe carturesti.ro, la pretul de 28,00 lei.

Cu toţii experimentăm, în cele mai ciudate momente, acel sentiment pe care îl numim déjà-vu. Pentru Ursula Todd, însă, déjà-vu-urile sunt semne ale unei vieţi trăite la nesfârşit. Cum ar fi dacă ai putea să-ţi iei viaţa de la capăt, din nou şi din nou? Cu adevărat remarcabilă este abilitatea scriitoarei de a evoca trecutul zbuciumat al Europei secolului XX, de a construi saga unei familii ataşante şi de a ne face să reflectăm la cum istoriile mici, personale, intervin în cursul marii Istorii. „Atkinson e o scriitoare excepţională – iar aceasta este cea mai ambiţioasă şi captivantă lucrare a sa de până acum – pentru că scrie cu o delicateţe emoţională şi o înţelegere care transcend caracterul experimental şi ludicul. Viaţă după viaţă ne oferă o eroină a cărei structură fictivă este permanent vizibilă, a cărei condiţie artificială nu poate fi pusă la îndoială; o eroină pe care o simţim totuși dureros şi teribil de reală.“ The Guardian „Viață după viață ne dă acea emoţie specifică momentului când un romancier deja foarte iubit face un salt hotărâtor spre următorul nivel [...] Este o carte rară pe care vrei s-o iei de la capăt, în spiritul Ursulei, de îndată ce ai terminat-o.“ The Times Publicarea acestei cărţi a fost sprijinită financiar de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Creative Europe.

Caracteristici generale

  • AutorKate Atkinson
  • CategoriiModerni, contemporani
  • Data publicării2016
  • DimensiuniH: 20cm l: 13cm
  • EdituraArt
  • ISBN9786067103342
  • LimbaRomana
  • Nr Pag528
  • Tip copertăPaperback
  • TraducatoriIrina Negrea
Alaturi de Viata dupa viata Kate Atkinson, poti achizitiona si alteCarti de calitate, din colectia brand-ului ART, dintr-un singur magazin online
 
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori