1. Carti
  2. Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana Catherine Bruzzone, Susan Martineau
DETALII

Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana Catherine Bruzzone, Susan Martineau


Opinia clientilor

4.4
Nota 4.4 din 5 din cele 40 voturi

Vandut de: carturesti.ro

19,17 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Joi, 28 Sep. – Sâmbătă, 30 Sep.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

CarteNiculescu

Cumpara Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana Catherine Bruzzone, Susan Martineau de pe carturesti.ro, la pretul de 19,17 lei.

Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate simplă, dar eficientă prin care cei mici pot învăţa cu uşurinţă peste 130 de cuvinte uzuale din limba germană. Cartea este organizată pe 15 teme cunoscute precum: familia, şcoala, culorile şi mâncarea. La fiecare temă avem: 9 cuvinte-cheie însoţite de imagini ajutătoare, propoziţii simple care conţin cuvintele-cheie, o imagine viu colorată şi amuzantă ce ilustrează fiecare temă. ASCUNDE ŞI GHICEŞTE reprezintă pentru copii o metodă plăcută şi practică de a învăţa primele cuvinte din limba germană.

Alaturi de Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana Catherine Bruzzone, Susan Martineau, poti achizitiona si alteCarti de calitate, din colectia brand-ului Niculescu, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele carturesti IN VALOARE DE PESTE 75.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori