1. Aparate de sudura
  2. Aparat de sudura Jasic TIG 200
DETALII

Aparat de sudura Jasic TIG 200, 230 V


Opinia clientilor

4.3
Nota 4.3 din 5 din cele 30 voturi

Vandut de: evomag.ro

1270,99 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 22 Apr. – Miercuri, 24 Apr.

Gratuita
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

Aparat de suduraJasic

Cumpara Aparat de sudura Jasic TIG 200, 230 V de pe evomag.ro, la pretul de 1270,99 lei.

Garantie 3 ani persoane fizice Recomandat pentru sudarea TIG in curent continuu (DC) si cu electrozi inveliti in curent continuu (DC). Amorsarea arcului cu camp de inalta frecventa ( HF ), nu se atinge materialul cu electrodul de wolfram. Reglaj manual cu potentiometru pentru Down slope time ( reglaj curent sfarsit sudura) si Post flow (post gaz sudura ) pentru sudura TIG. Sudura TIG in 2 timpi / 4 timpi. Arc Force si Hot Start pentru sudura MMA. Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti: rutilici, bazici, inox,fonta. Fiabile si robuste, usor de intretinut. Reglaj continuu al curentului de sudura. Protectie termica cu termostat Cuple de sudura mari (TX50) pentru transfer de putere ridicat. Kit livrare: - aparat JASIC PRO TIG 200 W207; - cleste de masa; - cablu masa 16mmp - 3 ml; - cupla conectare tata TX50; - pistolet TIG WP 26K de 3ml cu intrerupator; - capac pistolet lung - capac pistolet scurt - duza gaz ceramica GR 5, 6, 7 - portpenseta 3.2 - penseta 1.6, 2.4, 2.0. - cutie de carton pentru transport. Jasic este un dezvoltator international, producator si furnizor de invertoare de sudura si solutii integrate de sudura, care reprezinta o valoare, fiabilitate, durabilitate si inovare. Cu o retea internationala de vanzari in 60 de tari - Jasic are o reputatie la nivel mondial pentru furnizarea de cea mai buna calitate, cu servicii exceptionale. In martie 2011, Jasic a fost lansat cu succes la bursa Shenzhen si acum are ambitii realiste pentru a deveni cel mai mare producator de invertoare de sudura din lume. Linia productie moderna a producatorului Jasic este de peste 80,000m2 si este probabil cea mai mare si cea mai avansata baza de productie a invertoarelor de sudare din lume. Capacitatea de productie este de 1 milion de unitati pe an.

Caracteristici generale

  • Clasa de izolatiea transformatoruluiF
  • TipAparat de sudura
  • Curent de sudura (A)10-180 A - MMA 10-200 A - TIG
  • Factor de putere (cos)0.7
  • Tensiune230V
  • Dimensiuni (mm)365 x 135 x 277

Garantii

  • Garantie tehnica24 luni
  • Garantie de conformitate24 luni

Caracteristici tehnice

  • Greutate (Kg)6.12
Alaturi de Aparat de sudura Jasic TIG 200, 230 V, poti achizitiona si alteAparate de sudura de calitate, din colectia brand-ului Jasic, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele evomag IN VALOARE DE PESTE 150.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori