1. Masini de spalat rufe
  2. Masini de spalat rufe Samsung
  3. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K6414QX
DETALII

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K6414QX, 1400 RPM, 9 kg, Clasa A+++ (Inox)

Masini de spalat rufe din catalogul Samsung


Opinia clientilor

4.3
Nota 4.3 din 5 din cele 30 voturi

Vandut de: evomag.ro

2149,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Duminică, 21 Apr. – Marţi, 23 Apr.

Gratuita
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

Masina de spalat rufeSamsung

Cumpara Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K6414QX, 1400 RPM, 9 kg, Clasa A+++ (Inox) de pe evomag.ro, la pretul de 2149,00 lei.

Pur si simplu adaugati, In timpul spalarii Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Preluati controlul oricand si de oriunde Spalarea rufelor este mult mai simpla cu caracteristicile smart inovatoare de la Samsung. Smart Control va permite sa controlati si sa monitorizati de la distanta ciclul de spalare, folosind o aplicatie smartphone*. De oriunde din interiorul sau din afara casei, il puteti porni sau pune in pauza instantaneu si puteti monitoriza selectiile ciclului de spalare, timpul ramas si alertele la terminare. Performanta incontestabila a bulelor Tehnologia Eco Bubble™ face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute*. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie. Spalare eficienta in mai putin de o ora Noua masina de spalat Samsung poate termina de spalat in doar 59 de minute. Utilizeaza Speed Spray pentru a clati mai eficient hainele si accelereaza ciclul de rotire pentru a termina de spalat in doar 59 de minute. Inlaturare intensiva a petelor Cu o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.* Un design extraordinar de frumos Usa Crystal Gloss, in variantele Alb transparent sau Albastru oceanic, ofera cea mai mare placere estetica si pare ca aduce calmul specific oceanului in casa dvs. Iar manerul este cu 45 de grade mai sus, astfel ca se deschide mai usor. Mai putin zgomot si vibratii reduse Tehnologia VRT Plus™ reduce zgomotul si vibratiile in timpul spalarii.* Senzorul 3D pentru vibratii mentine tamburul in echilibru perfect, chiar si la viteze de centrifugare mari.** Lucreaza inteligent Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reducerea la minim a zgomotului si performanta de durata. Consuma mai putina energie decat un motor universal si ofera o durabilitate impresionanta. ** Depanare simpla Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Astfel, economisiti timp si evitati costul si neplacerile unei interventii inutile a inginerilor de service!

Garantii

  • Garantie tehnica24 luni
  • Garantie de conformitate24 luni

Caracteristici generale

  • Program prespalareDa
  • Greutate neta61 kg
  • Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)74
  • CuloareNegru
  • Tip incarcareFrontala
  • Clasa de eficienta energeticaA+++

Programe

  • Tip incarcareFrontala
  • Clasa de eficienta energeticaA+++

Functii

  • Viteza de centrifugare (rpm)1400
  • Tip incarcareFrontala

Detalii tehnice

  • ProgrameBumbac Lana Sintetice Delicate
  • CuloareNegru
  • Viteza de centrifugare (rpm)1400
  • Capacitate de incarcare (kg)9
  • Clasa de eficienta energeticaA+++
Alaturi de Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K6414QX, 1400 RPM, 9 kg, Clasa A+++ (Inox), poti achizitiona si alteMasini de spalat rufe de calitate, din colectia brand-ului Samsung, dintr-un singur magazin online
 
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele evomag IN VALOARE DE PESTE 150.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori