1. Masini
  2. Masini Unold
  3. Masina cuburi de gheata Unold U48955
DETALII

Masina cuburi de gheata Unold U48955

Masini din catalogul Unold


Opinia clientilor

4.2
Nota 4.2 din 5 din cele 29 voturi

Vandut de: evomag.ro

1299,00 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 01 Apr. – Miercuri, 03 Apr.

Gratuita
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

MasinaUnold

Cumpara Masina cuburi de gheata Unold U48955 de pe evomag.ro, la pretul de 1299,00 lei.

Termenul de livare poate varia de la 3 ore pana la 7 zile lucratoare de la momentul acceptarii comenzi. Data livrarii fiind comunicata de catre agentul de vanzari \ agentul de curierat in momentul confirmarii stocului/comenzii.Este greu de crezut, insa in numai o ora, va veti putea racori cu 60 de cuburi de gheata (circa 600 g) facute cu masina pentru gheata marca Unold. Trebuie doar sa adaugati apa, iar aparatul se va ocupa cu realizarea cuburilor dorite. Indiferent daca sunteti acasa, la birou sau la petrecere cu prietenii, aparatul pentru gheata cu o culoare argintie stralucitoare, va face cu siguranta o impresie buna. Detalii tehnice Putere: 150 W, 230 V~, 50 Hz; Capacitate apa: 1,5 L; Capacitate recipient gheata: 600g; Afisaj LCD touch; Scurgere apa reziduala; Pana la 600 g cuburi de gheata intr-o ora; Pana la 60 cuburi mari de gheata intr-o ora; Indicator luminos pentru anuntarea faptului ca recipientul de gheata este plin; Indicator luminos pentru anuntarea faptului ca recipientul de gheata este gol; Accesorii: masura, cupa servire gheata; Dimensiuni: (L x W / D x H): 29.5 x 35.0 x 29.0 cm; Culoare: argintiu.

Caracteristici fizice

  • Tip produsAparat de facut gheata
  • CuloareArgintiu
  • AfisajTouch

Garantii

  • Garantie tehnica12 luni
  • Garantie de conformitate24 luni

Caracteristici generale

  • AfisajTouch
  • Tip produsAparat de facut gheata
Alaturi de Masina cuburi de gheata Unold U48955, poti achizitiona si alteMasini de calitate, din colectia brand-ului Unold, dintr-un singur magazin online
 
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele evomag IN VALOARE DE PESTE 150.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori