1. Aparate de aerosoli
  2. Aparat de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro cu compresor
DETALII

Aparat de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro cu compresor


Opinia clientilor

4.2
Nota 4.2 din 5 din cele 27 voturi

Vandut de: evomag.ro

135,01 Lei

In stock
Livrare produse

Livrare standard

Luni, 01 Apr. – Miercuri, 03 Apr.

Cost livrare
Ridicare din Showroom

Ridicare personala din Showroom

informatii insuficiente

NU
Returnare produse

Returnare

14 zile calendaristice de la primirea coletului

Verifica in magazin

Aparat de aerosoliSilverCloud

Cumpara Aparat de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro cu compresor de pe evomag.ro, la pretul de 135,01 lei.

Indispensabil in tratarea bolilor cailor repiratorii Aparatul de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro este ideal pentru tratarea bolilor cailor respiratorii precum bronsite, sinuzite, raceli sau alergii. Principiul de functionare are la baza crearea unui flux de aburi care trece printr-un tub transparent, transformand medicamentul in aerosoli usor de inhalat si cu efect terapeutic rapid. Set complet de accesorii Aparatul de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro este prevazut cu filtru de praf, care impiedica patrunderea particulelor de praf in compresor si de aici in medicamentul lichid transformat in aerosoli. Filtrul trebuie inlocuit periodic. Pachetul standard include 5 filtre de rezerva, tub de aer, mustiuc pentru gura, mustiuc pentru nas, vas nebulizare si doua masti. Masca pentru adulti si masca pentru copii Aparatul de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro este usor de folosit atat de adulti, cat si de copii, datorita celor doua masti incluse. Datorita numarului de accesorii, calitatii si performantei sale, SilverCloud Respiro 300 Pro poate fi considerat un aparat profesional si eficient, potrivit oricarui tip de medicament. Compresor cu piston Din punct de vedere tehnic, aparatul este echipat cu un compresor de calitate superioara. Cu ajutorul unui piston, medicamentul lichid este transformat in particule microscopice, usor de inhalat, care ajung direct in tractul respirator, grabind vindecarea. Portabil Aparatul de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro este conceput cu un maner de transport si un compartiment pentru depozitarea accesoriilor. In acest fel, puteti lua oricunde cu dumneavoastra dispozitivul medical necesar tratarii bolilor respiratorii cronice sau acute.

Caracteristici generale

  • CuloareAlb
  • Greutate (Kg)1.3
  • Dimensiuni270 x 200 x 110 mm
  • Tip produsAparat aerosoli

Garantii

  • Garantie tehnica12 luni
  • Garantie de conformitate24 luni
Alaturi de Aparat de aerosoli SilverCloud Respiro 300 Pro cu compresor, poti achizitiona si alteAparate de aerosoli de calitate, din colectia brand-ului SilverCloud, dintr-un singur magazin online
 
TRANSPORT GRATUIT LA TOATE produsele evomag IN VALOARE DE PESTE 150.00 LEI
Prețurile, imaginile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, se pot schimba fără notificare prealabilă, unele erori pot apărea și nu ne asumăm responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Branduri Categorii Trends Culori